Εκδηλώσεις για τα 30 χρόνια του τμήματος Πληροφορικής

Δείτε τις ομιλίες στο κανάλι του τμήματος στο youtube

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση στο group των αποφοίτων του τμήματος στο facebook

Φέτος το Τμήμα μας, το αρχαιότερο Τμήμα Πληροφορικής Ανώτατης Εκπαίδευσης στη Βόρεια Ελλάδα, γιορτάζει τα 30 χρόνια λειτουργίας. Θα το γιορτάσουμε με εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 29/9 μετά την ενημέρωση των πρωτοετών στις 14:00. Θα ακολουθήσει γεύμα, ομιλίες από καθηγητές, παρουσιάσεις αποφοίτων που διακρίνονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, θα γίνει έκθεση φωτογραφίας, τιμητικές εκδηλώσεις, παρουσίαση του Μεταπτυχιακού μας Προγράμματος Σπουδών και πολλά άλλα. Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 30/9. Καλείστε όλοι να δώσετε το παρών, καθηγητές, παλαιοί και νέοι φοιτητές, απόφοιτοι, και φίλοι. Να είστε όλοι εκεί!

Download (PDF, 277KB)

 

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του 6ου κύκλου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.)  Ειδίκευσης στις Ευφυείς Τεχνολογίες Διαδικτύου για το Ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας για εισαγωγή έως 9 Ιουλίου 2018.

Η φοίτηση στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι δωρεάν. Έως το 35% των μαθημάτων θα πραγματοποιούνται εξ’ αποστάσεων μέσω πλατφόρμας σύγχρονης τηλεκπαίδευσης

Δείτε την πρόσκληση εδώ